dijous, 2 de desembre del 2010

Que hi ha algú?

MÀXIMA ESPECTACIÓ

La NASA ha convocat una roda de premsa amb els següent motiu: "un anunci astrobiològic que serà decessiu en la cerca de vida extraterrestre". Com no podria ser d'altra manera, aquest anunci ha provocat especulacions de tot tipus. Més encara quan la NASA va convocar a diferents astrònoms, biòlegs i astrobiòlegs, tots ells relacionats amb l'estudi dels microorganismes extremòfils (especialment aquells que tenen l'arsènic com a font d'energia) i amb l'estudi de Tità, el satèl·lit més gran de Saturn. Aquí teniu la relació de les persones consultades per la NASA. Tità, a més de ser la lluna més gran de Saturn, té la peculiaritat que no té aigua. Si miren la seva superfície, podrem observar llacs i mars, però formats per metà líquid.

D'acord amb el prestigiós bloc kottke, es tracta del descobriment de vida en Tità, d'arsènic en aquell satèl·lit o d'algun tipus de bactèria que usa l'arsènic com a substitut de l'oxigen en la seva fotosíntesí, "o alguna cosa així". Ja veieu, tot un misteri.

Restarem atents, pot ser sigui la notícia més important de la història de la humanitat, comprovar que no estem sols. L'hora: aquest vespre a les 20h!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada